Prvi pregled, skeniranje i savjetovanje za početak terapije!


Invisalign - nevidljivi ortodontski aparatić za zube

Invisalign je revolucionarni način ispravljanja zubi bez metalnih bravica i žica. Umjesto toga, koriste se prozirni aligneri koji se lako nose i održavaju te najbolje od svega - oni su neprimjetni!


Invisalign

Invisalign nudi cijeli niz benefita koji ovu modernu terapiju čine poželjnom. Invisalign je idealan odabir za sve pacijente, neovisno o dobi u kojoj se nalaze.

Za uspješnu terapiju, osim vrhunske tehnologije, nužno je i kvalitetno vođenje terapije od strane ortodonta te sinergija i suradnja ortodontskog tima.

Kako bi što uspješnije provodio terapije, specijalist ortodoncije dr. Srđan Marelić brine o pravilnosti, funkcionalnosti i ljepoti osmijeha svojih pacijenata, a njegova stručnost ono je što pacijenti prepoznaju i zbog čega nas već 15 godina biraju za postizanje najljepšeg osmijeha.


Javite nam se da dogovorimo vaš BESPLATAN PRVI PREGLED.

DOGOVORITE TERMIN

U Ortodonciji Marelić koja je službeni Invisalign provider, naš stručni tim pomoći će vam da odaberete Invisalign plan koji najbolje odgovara vašim potrebama. Uz profesionalno vodstvo dr. Marelića kroz cijelu terapiju Invisalignom, sjajni rezultati garantirano neće izostati!


Vrste Invisalign terapije


Vrste terapija Invisalign udlagama možemo podijeliti u dvije grupe, ovisno o težini anomalije koju ispravljamo te ovisno o složenosti slučaja gdje predlažemo jedan od paketa koji se razlikuju po broju alignera i cijeni:

 • Invisalign Comprehensive
 • Invisalign Moderate
 • Invisalign Express
 • Invisalign Lite
 • Invisalign First Kids

 • Kako funkcionira Invisalign?


  Invisalign udlage su praktične jer se mogu lagano stavljati i skidati za vrijeme obroka te omogućuju bolje održavanje oralne higijene.

  U pravilu je potreban manji broj kontrolnih pregleda, a obzirom su od posebne vrste plastike, nema neugode zbog metalnih žica.

  Oštećenje zubne cakline ili nastanak karijesa kao posljedice otežane higijene usne šupljine također je svedeno na minimum.

  Itero digitalna dijagnostika i prikaz budućeg osmijeha


  Dok kod klasične ortodontske terapije otisak uzimamo uz pomoć alginatnih masa te dobivamo fizički odlijev studijskog modela uz čiju pomoć planiramo terapiju, kod Invisalign terapije dijagnostički postupak odrađujemo uz pomoć iTERO digitalnog skenera  Invisalign

  INVISALIGN DANI


  Prvi pregled, skeniranje i savjetovanje za početak terapije!


  Prijavi se!