Najbolji ortodont, Rijeka - Kako odabrati ortodonta po svojoj mjeri

Najbolji ortodont u Rijeci, kako odabrati idealnog za sebe?

Odabir ortodonta ključan je u uspješnoj ortodontskoj terapiji. Upravo iz tog razloga važno je razmotriti nekoliko stavki prije odabira najboljeg ortodonta u Rijeci.

Prije početka ortodontske terapije vrlo je važno imati kvalitetnu i dobru komunikaciju sa svojim ortodontom kako biste dobili sve informacije o tijeku ortodontske terapije, kontrolnim pregledima i oralnoj higijeni za vrijeme trajanja ortodontske terapije. U Ortodonciji Marelić nakon dijagnostičkog pregleda naš specijalista ortodoncije dr.Marelić svakom pacijentu kroz prezentaciju njegovog slučaja detaljno prezentira tijek terapije.

Prije početka ortodontske terapije svakako bi bilo dobro da vam opći stomatolog napravi klinički pregled svih zubi te napravi liječenje zubi ukoliko za to ima potrebe. Naši stomatolozi uvijek su vam na raspolaganju vezano za bilo kakav stomatološki problem.

Upoznajte svog potencijalnog ortodonta, pročitajte o njemu na stranici ortodoncije te pročitajte recenzije na Googleu.

Doktor Srđan Marelić kao najbolji ortodont u Rijeci i njegov tim uvijek su na raspolaganju pacijentima te se s posebnom brigom posvećuju svakom pojedinom pacijentu ne prepuštajući ništa slučaju a krajnji rezultat su zdravih zubi i postizanje vrhunske estetike osmjeha.