Ortodoncija s 5 zvjezdica u Rijeci

Već pri prvom posjetu našoj ordinaciji pobrinuti ćemo se da osjetite zašto je Ortodoncija Marelić pravi i najbolji izbor za ortodontsku terapiju.

Pored dugogodišnjeg iskustva, visoke stručnosti i neprestanog usavršavanja, naša odlika je kvalitetan, prisan odnos koji njegujemo s našim pacijentima. To je odnos povjerenja i razumijevanja, odnos na duge staze, kojem je cilj odlično dentalno zdravlje, zadovoljstvo i sreća naših pacijenata, te naravno, vrhunska estetika.

Naši pacijenti dio su velike obitelji Ortodoncije Marelić gdje su naša kvalitetna njega, napredna tehnologija i pozitivan stav u službi najbolje ortodontske terapije i rezultata koji će maksimalno ispuniti vaša očekivanja.

Od samog početka pa do kraja ortodontske terapije uz vas će biti specijalist ortodont i naš stručan tim koji će vam pružiti potpune i jasne informacije te vas voditi kroz cijeli proces i osigurati vam sigurnost i podršku za trajanja terapije.

Bez obzira na kompliciranost vašeg slučaja, pobrinuti ćemo se da dobijete pravilan i lijep osmijeh koji će vam vratiti samopouzdanje koje zaslužujete.

Postizanjem i očuvanjem zdravlja zubi, istovremeno postižemo i istinsku ljepotu te zadovoljstvo.

Smatramo da je dobra komunikacija i uzajamno povjerenje vrlo važan dio svakog procesa liječenja zuba, a posebno za najkvalitetniju ortodontsku terapiju.

Kao najbolja ortodoncija u Rijeci možemo se pohvaliti brojnim zadovoljnim pacijentima i uspješno riješenim slučajevima te najmodernijom tehnologijom.

Misija nam je kvalitetna i kontinuirana edukacija pacijenata i ukazivanje na važnu potrebu očuvanja dentalnog zdravlja.

Otkrijte naše nove ordinacije

Naš novi, suvremen i ugodan prostor, opremljen je inovativnom tehnologijom i osigurava idealne uvjete za brzu i kvalitetnu terapiju.

64,10,0,70,1
600,600,60,1,3000,5000,25,800
90,150,0,70,12,30,50,1,70,12,1,50,1,0,1,5000
Čekaonica
Recepcija
Studio 1
Studio 2
Studio 3
marelić
ljubičasta stomatološka ordinacija
cekaonica stomatološka
cekaonica marelić
Powered By Creative Image Slider

Pacijenti o nama

Naši pacijenti dio su velike obitelji Ortodoncije Marelić i njihovo mišljenje od iznimne nam je važnosti
 • Mandić Eva - ortodontska terapija
  Mandić Eva pacijenti o ortodonciji marelicMoje iskustvo je bilo pozitivno i ugodno, a rezultatom sam više nego zadovoljna! Dugotrajan trud se isplatio :)
  Eva Mandić
  Zadar
 • Pacijentica Martina Kauzlarić
  Martina_Kauzlarić_tekst

  Hello! Ja sam Martina Kauzlarić, kod doktora Marelića prvi put sam došla u 6. mjesecu 2011. god. s katastrofalnim zagrizom. (I da napomenem: prije toga sam 9 god. nosila mobilni aparat!!! Nakon prestanka nošenja zubi su mi se skroz razmjestili) Nakon stavljanja fiksnog aparata, godinu dana kasnije, zubi su mi izgledali bolje nego ikad!!! I tako je i danas (2015. god.)

  Martina Kauzlarić
  Hreljin
 • Pacijentica Kanazir Marta
  Marta Kanazir

  Ovim putem željela bih pohvaliti i zahvaliti se cijelom timu Ortodoncije Marelić, posebno dr. Mareliću na dosadašnjoj terapiji i suradnji. Od mog prvog posjeta ordinaciji, doktor je uvijek bio dostupan za sve moje upite, nikad nisam čekala mjesecima termine, naprotiv, već se ordinacija prema meni prilagođavala zbog mog posla. Moje iskustvo tokom cijele terapije je apsolutno pozitivno u svakom pogledu, baš zbog profesionalnosti dr. Marelića te cijelog tima, nikada nisam imala probleme s fiksnim aparatićem, nikakve dodatne bolove, oštećenja, infekcije. Ono što me najviše iznenadilo je brzina kojom su se moji zubi izravnali i efikasnost cijele terapije. I sad, po završetku cijele terapije, nakon što smo skinuli aparatić, sve što mi je dr. Marelić rekao i što smo dogovorili, sve je apsolutno napravljeno. Hvala cijeloj Ortodonciji Marelić, što ste vratili moj osmijeh na lice.

  Marta Kanazir
  Rijeka
 • Pacijentica Iva Paris
  Iva Paris

  Moje iskustvo s ordinacijom Marelić je vrlo pozitivno. Cijela terapija, od postavljanja do skidanja, trajala je 13 mjeseci, a rezultat je izvanredan, konačno se opušteno mogu smijati, a da rukom ne pokrivam zube. Cijeli tim je vrlo opušten i pozitivan, a istovremeno temeljit i predan svom poslu.

  Iva Paris
  Boljun
 • Pacijentica gđa. Miličević-Vukoja
  Tea Miličević Vukoja

  Izuzetno sam zadovoljna rezultatima terapije u Ortodonciji Marelić. Pristup pacijentu je vrlo profesionalan, ali i ljudski i topao. Mislim da nisam mogla izabrati boljeg ortodonta za sebe i za svoju kći.

  Tea Miličević Vukoja
  Rijeka
 • Pacijentica Tamaris Kalabrić
  Tamaris Kalabrić

  Uvijek susretljivi, iako dolazim sa otoka, uvijek su spremni izaći u susret za probne termine. Vrlo zadovoljna uspjehom.

  Tamaris Kalabrić
  Mali Lošinj
 • Pacijent Alfred Franković
  Alfred Franković

  U ordinaciju dr. Marelića smo došli na preporuku. Preporuka se pokazala odličnom. Jedna kćer je ispravila zube za godinu dana i bili smo super zadovoljni uslugom i rezultatom. Sada smo na terapiji sa mlađom kćeri, te je to dovoljna preporuka. Kada riješimo djecu idemo dalje…

  Zadovoljan tata, Alfred Franković
  Rijeka
 

Obratite nam se s punim povjerenjm, pobrinut ćemo se da dobijete osmijeh kakav ste oduvijek željeli.