Naš tim

Ortodont Marelić i tim uvijek vam je na raspolaganju za potrebne informacije i kontinuiranu podršku.

Srđan Marelić

Doktor dentalne medicine
Specijalist ortodont


Dr. Srđan Marelić uvijek je na raspolaganju pacijentima i ostatku tima, beskrajno posvećen svakom pojedinom slučaju i pacijentu. Jasan i potpuno transparentan, pobrine se da je svaki naš pacijent u potpunosti upoznat sa svim potrebnim informacijama te da uživa svu potrebnu podršku našeg tima za vrijeme i nakon ortodontske terapije.

Rođen je u Rijeci 1973. g. Uz majku doktoricu dentalne medicine, od najranijeg djetinjstva oduševio se stomatologijom i čvrsto odlučio nastaviti obiteljsku tradiciju. Studij stomatologije završio je pri Medicinskome fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1999. g. Svoju sklonost ka povezivanju s drugima iskoristio je na najbolji način osnovanjem studentske organizacije Savez studenata stomatologije Hrvatske. Bio je i prvi predsjednik te organizacije čija je uloga povezati studente iz Hrvatske sa studentima širom svijeta putem studentskih razmjena. S velikim ponosom i zadovoljstvom dr. Srđan Marelić i danas prati rad te udruge koja je još uvijek aktivna pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, na studiju stomatologije.

Specijalizaciju iz područja ortodoncije završio je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2007. godine, a dio specijalizacije odradio je i u SAD-u. Usavršavao se na New York University-u te u Arlingtonu, u Teksasu, u privatnoj klinici dr. Aleksandera (vodeći ortodont posljednjih desetljeća), gdje je savladao najsuvremenije tehnike iz područja ortodoncije.

Velika strast za ortodoncijom i želja da svojim pacijentima pruži najbolju moguću uslugu potiče dr. Marelića na kontinuirano usavršavanje i implementaciju najnovijih tehnologija. Uz osobnu posvećenost, to su temelji za dobru ortodontsku terapiju te važan dio koncepta Ortodoncije Marelić na koje specialist ortodont ulaže puno truda i vremena. Područje rada kojem je dr. Marelić posebno posvećen su ortodontske usluge za djecu i odrasle.

Prvu vlastitu privatnu ordinaciju otvorio je 2007. g. kao nastavak obiteljske tradicije koja seže u 1974. g. Kao ortodont koji želi samo najbolje za svoje pacijente, već 9 godina uspješno radi sa sustavom DAMON, najsuvremenijim ortodontskim aparatima koji maksimalno smanjunju potrebu za vađenjem zuba u sklopu ortodontske terapije.

Velika strast za ortodoncijom i želja da svojim pacijentima pruži najbolju moguću uslugu potiče dr. Marelića na kontinuirano usavršavanje i implementaciju najnovijih tehnologija. Uz osobnu posvećenost, to su temelji za dobru ortodontsku terapiju te važan dio koncepta Ortodoncije Marelić na koje doktor ulaže puno truda i vremena. Područje rada kojem je dr.Marelić posebno posvećen su ortodontske usluge za djecu i odrasle.
64,10,0,70,1
600,600,60,0,3000,5000,25,800
90,150,1,70,12,30,50,1,70,12,1,50,1,0,0,5000
Ortodoncija Marelić tim
dr. Srđan Marelić
Ortodoncija Marelić tim
Teja
tim
rcepcija
recepcija marelić
tim marelic
marelic tim
tim marel
marelicc
Powered By Creative Image Slider

Doroteja Furač

bacc. med. techn.
Glavna medicinska sestra


Ortodoncija Marelić tim

Ana Knežević

dipl. oecc.
voditeljica ureda


Ortodoncija Marelić tim

Helena Cunjak

Dentalna asistentica


Ortodoncija Marelić tim

Sandra Deluka

Administrator


Ortodoncija Marelić tim

Kako radimo?

Fotografije pacijenata prije i nakon ortodontske terapije:
28,15,0,50,1
600,600,60,0,5000,1000,25,2000
90,300,1,50,12,25,50,1,70,12,1,50,0,1,0,5000
Filip G.
Tamara B.
Loren K.
Dagmar P.
Andrej M.
Maja T.
Mislav N.
Powered By Creative Image Slider

Pacijenti o nama

Naši pacijenti dio su velike obitelji Ortodoncije Marelić i njihovo mišljenje od iznimne nam je važnosti.
Pročitajte njihova iskustva ili pogledajte što su imali za reći o nama u njihovim video testimonijalima.
 • Mandić Eva - ortodontska terapija
  Mandić Eva pacijenti o ortodonciji marelicMoje iskustvo je bilo pozitivno i ugodno, a rezultatom sam više nego zadovoljna! Dugotrajan trud se isplatio :)
  Eva Mandić
  Zadar
 • Pacijentica Martina Kauzlarić
  Martina_Kauzlarić_tekst

  Hello! Ja sam Martina Kauzlarić, kod doktora Marelića prvi put sam došla u 6. mjesecu 2011. god. s katastrofalnim zagrizom. (I da napomenem: prije toga sam 9 god. nosila mobilni aparat!!! Nakon prestanka nošenja zubi su mi se skroz razmjestili) Nakon stavljanja fiksnog aparata, godinu dana kasnije, zubi su mi izgledali bolje nego ikad!!! I tako je i danas (2015. god.)

  Martina Kauzlarić
  Hreljin
 • Pacijentica Kanazir Marta
  Marta Kanazir

  Ovim putem željela bih pohvaliti i zahvaliti se cijelom timu Ortodoncije Marelić, posebno dr. Mareliću na dosadašnjoj terapiji i suradnji. Od mog prvog posjeta ordinaciji, doktor je uvijek bio dostupan za sve moje upite, nikad nisam čekala mjesecima termine, naprotiv, već se ordinacija prema meni prilagođavala zbog mog posla. Moje iskustvo tokom cijele terapije je apsolutno pozitivno u svakom pogledu, baš zbog profesionalnosti dr. Marelića te cijelog tima, nikada nisam imala probleme s fiksnim aparatićem, nikakve dodatne bolove, oštećenja, infekcije. Ono što me najviše iznenadilo je brzina kojom su se moji zubi izravnali i efikasnost cijele terapije. I sad, po završetku cijele terapije, nakon što smo skinuli aparatić, sve što mi je dr. Marelić rekao i što smo dogovorili, sve je apsolutno napravljeno. Hvala cijeloj Ortodonciji Marelić, što ste vratili moj osmijeh na lice.

  Marta Kanazir
  Rijeka
 • Pacijentica Iva Paris
  Iva Paris

  Moje iskustvo s ordinacijom Marelić je vrlo pozitivno. Cijela terapija, od postavljanja do skidanja, trajala je 13 mjeseci, a rezultat je izvanredan, konačno se opušteno mogu smijati, a da rukom ne pokrivam zube. Cijeli tim je vrlo opušten i pozitivan, a istovremeno temeljit i predan svom poslu.

  Iva Paris
  Boljun
 • Pacijentica gđa. Miličević-Vukoja
  Tea Miličević Vukoja

  Izuzetno sam zadovoljna rezultatima terapije u Ortodonciji Marelić. Pristup pacijentu je vrlo profesionalan, ali i ljudski i topao. Mislim da nisam mogla izabrati boljeg ortodonta za sebe i za svoju kći.

  Tea Miličević Vukoja
  Rijeka
 • Pacijentica Tamaris Kalabrić
  Tamaris Kalabrić

  Uvijek susretljivi, iako dolazim sa otoka, uvijek su spremni izaći u susret za probne termine. Vrlo zadovoljna uspjehom.

  Tamaris Kalabrić
  Mali Lošinj
 • Pacijent Alfred Franković
  Alfred Franković

  U ordinaciju dr. Marelića smo došli na preporuku. Preporuka se pokazala odličnom. Jedna kćer je ispravila zube za godinu dana i bili smo super zadovoljni uslugom i rezultatom. Sada smo na terapiji sa mlađom kćeri, te je to dovoljna preporuka. Kada riješimo djecu idemo dalje…

  Zadovoljan tata, Alfred Franković
  Rijeka
 

Obratite nam se s punim povjerenjm, pobrinut ćemo se da dobijete osmijeh kakav ste oduvijek željeli.