o nama - upoznajte tim Marelić

Ortodoncija Marelić - najbolji smjer tvog osmjeha!

Vaše povjerenje nam je bitno! Mi smo tu kako bismo svojim znanjem i ekspertizom postavili zdrave temelje ljepoti i funkciji vašeg osmijeha. Uz optimalno posložene ortodontske terapije, vodimo naše pacijente te usmjeravamo njihove osmijehe kako bi uz našu pomoć postali svoja najbolja verzija.Već dugi niz godina kvaliteta našeg pristupa prepoznata je u regiji, ali i na području susjednih zemalja poput Slovenije i Italije.

Preduvjet pružanja ortodontske terapije koja će donijeti vidljive estetske i funkcionalne rezultate jest dugogodišnje iskustvo i kontinuirana edukacija koja doprinosi našoj stručnosti. Dr.med dent. Srđan Marelić, specijalist ortodoncije, kontinuirano praćenje trendova u ortodonciji i stomatologiji smatra obavezom kojoj je posvećen od samih početaka, a to je našim pacijentima ujedno i garancija da će dobiti ono po što su došli - zdrav, skladan i lijep osmijeh.

U Ortodonciji Marelić jako dobro znamo kako osim stručnosti i edukacije postoji onaj bitan moment podrške koji naši pacijenti dodatno cijene. Ljubaznost našeg osoblja koje uključuje doktore dentalne medicine, dentalne asistentice i administratore, te znanje, stručnost i strpljenje dr.med.dent Srđana Marelića, specijalista ortodoncije vrijednosti su kojih se ne odričemo jer znamo koliko pacijentima sigurnost, povjerenje i dobra suradnja u ordinaciji znače.

Ortodontska terapija proces je koji će ovisiti o našoj obostranoj suradnji i povjerenju i zato nam je jako bitno da razumijete procese i protokole koje ćemo koristiti za vrijeme terapije.


Od samog početka vaše terapije vodit ćemo vas jasno i transparentno s željom da vam pružimo potpune informacije o terapiji, njezinom trajanju, te našim i vašim obavezama. Jako nam je bitno da naši pacijenti razumiju procese tijekom ortodontske terapije te da se u našoj ordinaciji osjećaju dobro.


Kada odlučite postati naš pacijent i kada nam poklonite svoje povjerenje, postajemo tim koji će zajedničkim snagama predano raditi kako bi vaš osmijeh učinili boljim i ljepšim.

Dr. Srđan Marelić

Doktor dentalne medicine

Dr. Srđan Marelić

SPECIJALIST ORTODONT


Riječanin iz obitelji s dugom tradicijom u medicini, odmalena nije skrivao svoju ljubav prema stomatologiji. Studij stomatologije završio je pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1999. g.

Povezivanje i komunikaciju oduvijek je stavljao u prvi plan i to je iskoristio na najbolji način - osnivanjem studentske organizacije Savez studenata stomatologije Hrvatske. Bio je prvi predsjednik te organizacije čija je uloga povezati studente iz Hrvatske sa studentima širom svijeta putem studentskih razmjena.

Specijalizaciju iz područja ortodoncije završio je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2007. godine, a dio specijalizacije odradio je i u SAD-u. Usavršavao se na New York University-u te u Arlingtonu, u Teksasu, u privatnoj klinici dr. Moody Aleksandera (vodeći ortodont posljednjih desetljeća), uz čije je mentorstvo tada savladao najsuvremenije tehnike iz područja ortodoncije.

S velikim ponosom i zadovoljstvom dr. Srđan Marelić i danas prati rad Saveza studenata stomatologije Hrvatske koja je još uvijek aktivna pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, na studiju stomatologije.

“Svaki radni dan motivirani smo da cijeli tim bude najbolji u onome što radimo. Naš je cilj da svakom pacijentu koji dođe u Ortodonciju Marelić transparentno objasnimo njegov problem i dijagnozu, način na koji ćemo taj problem riješiti te da nam od početka u potpunosti vjeruje. Volimo naš posao, poštujemo naše pacijente, a rezultat našeg pristupa su zadovoljni pacijenti s pravilnim, funkcionalnim i lijepim osmijesima.”

“Kada svoj posao voliš, nećeš trebati raditi niti jedan dan svog života!”

Dr. Srđan Marelić svoj posao voli i živi i njegovi pacijenti to znaju. Biti nečiji odabrani doktor znači brinuti o svojim pacijentima. Dr. Srđan Marelić brine o tome razumiju li njegovi pacijenti sve ono što je potrebno napraviti kako bi njihov osmijeh bio lijep i pravilan; da terapija bude postavljena u skladu sa strukom, maksimalno poštujući želje pacijenta; o strahu pacijenata kako bi njihovo iskustvo u ordinaciji bilo ugodno i opuštajuće; o svojoj kontinuiranoj edukaciji uz čiju pomoć prati trendove iz struke i naposljetku, o svom timu bez čije suradnje i pomoći Ortodoncija Marelić ne bi bila to što je.

Stručnjak za ortodontske terapije za djecu i odrasle, dr. Marelić posebne napore ulaže kako bi svojim pristupom i predloženim terapijama maksimalno sačuvao sve zube (bez potrebe za vađenjima, kada situacija to dozvoljava) te kako bi zubi bili u potpunom skladu.

naš tim

Doktor dentalne medicine

Dr. Srđan Marelić

SPECIJALIST ORTODONT


Riječanin iz obitelji s dugom tradicijom u medicini, odmalena nije skrivao svoju ljubav prema stomatologiji. Studij stomatologije završio je pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1999. g.

Dr. Jelena Petek

Dr.med.dent


Ono što me najviše motivira za rad je stjecanje novih znanja i vještina, a zadovoljni pacijenti i rezultati koje postižemo zajedničkim snagama dodatni su vjetar u leđa. Kada ne radim, volim se opustiti uz dobru knjigu ili boravak u prirodi, a posebno me veseli planiranje putovanja na koja odlazim za vrijeme godišnjeg odmora.

Dr. Morena Jakominić

Dr.med.dent


Provoditi dane u zdravom team-u uz koji profesionalno i osobno rastem osigurava da se nakon posla mogu s jednakom energijom posvetiti svojoj obitelji.

Doroteja Dražić

Glavna sestra


Volim raditi u OM jer mogu biti proaktivna. Volim red, rad i disciplinu i ugodnu radnu atmosferu. Inspirira me svaki novi pacijent. Budući da je svaki pacijent individua za sebe volim raditi u skladu s tim. U slobodno vrijeme (kojeg trenutno nema 😆) volim druženje s prijateljima, šetnju uz more i shopping.

Helena Bratović

Dentalni asistent


Volim veselu i pozitivnu, a opet ozbiljnu radnu atmosferu. Volim rad s ljudima i svakodnevne izazove i upravo mi to zadovoljstvo omogućava rad u Ortodonciji Marelić. Najviše me inspiriraju sretni pacijenti po završetku terapija i to je znak da smo napravili dobar posao - Zadovoljan pacijent je najbolja inspiracija! Slobodno vrijeme provodim s obitelji i prijateljima, obožavam naše zajedničke trenutke, a veseli me povremeno otići na nogometnu utakmicu!

Ivana Ezgeta

Dentalni asistent


Na poslu me posebno motivira prijateljsko radno okruženje i podrška team-a u riješavanju svih izazova sa kojima se suočavamo kako bi osmijeh naših pacijenta bio besprijekoran. Slobodno vrijeme najviše volim provoditi u krugu obitelji i prijatelja.

Jelena Uskok

Dentalni asistent


Pronalazim se u ovom poslu jer je dinamičan i zanimljiv. Sviđa mi se rad u malom kolektivu jer smo kao jedna mala obitelj. Slobodno vrijeme volim provesti sa svojom obitelji I prijateljima. Opušta me boravak u prirodi, šetnja uz more i pečenje kolača.

Ana Knežević

Voditeljica ureda


Posao u zdravstvu je takav da briga za pacijente ne prestaje ni nakon kraja radnog vremena. Sve je lakše uz podršku i razumijevanje kolegica kako u podjeli zadataka tako i u učenju novih tehnika, a sve pod budnim okom dr.Marelića koji uvijek ima vremena za sva naša pitanja.

Klara Orlović

Administrator


Moja najveća inspiracija su naši veseli i nasmijani pacijenti od kojih uvijek nešto novo naučim, kao i kolege zbog kojih posao obavljam s lakoćom. Svoje slobodno vrijeme volim provoditi na moru, u dobrom društvu i na putovanjima.

Jelena Marelić

Voditeljica marketinga


Rad u malom timu profesionalaca koji svaki dan predano posvećuju svoje znanje i vrijeme pacjentima neiscrpan je izvor inspiracije. Ponosna sam što smo okupili tim mladih i proaktivnih ljudi koji spremno nadopunjuju i usavršavaju svoje znanje. Jednako tako mi je drago vidjeti da pacijeti prepoznaju našu autentičnost. Slobodno vrijeme provodim s obitelji i prijateljima.

Sanja Topić

Dentalni asistent


Sretna sam biti dio tima Ortodoncije Marelić jer uvijek vlada ugodna i vesela atmosfera.  Pacijentima stvaramo nove osmijehe, ali na tom putu nastaju i nova prijateljstva. Njihovo zadovoljstvo i sreća na kraju terapije prava su inspiracija da se svaki dan trudimo biti još bolji! U slobodno vrijeme uživam u druženjima sa obitelji i prijateljima, sviranju klavira, kuhanju i putovanjima.