Ortodontska terapija mobilnim ortodontskim aparatima

Invisalign aligneri na velika su vrata ušli u ortodonciju prije dvadesetak godina i uspješno su se održale zato jer donose rezultate. Za pacijente koji žele apsolutnu estetiku prilikom nošenja aparata i mrska im je pomisao na metalne bravice, Invisalign je idealna preporuka.

Mobilni ortodontski aparati naprave su kojima ispravljamo zubne strukture, ali za razliku od fiksnih ortodontskih aparata, pacijenti njima mogu manipulirati i vaditi ih iz usta radi bolje oralne higijene.

Invisalign prozirni aligneri vrsta su mobilnih aparata za koje nas pacijenti vrlo često pitaju. Ovaj američki patentirani sustav dijagnostike i alignera napravio je pravu revoluciju u ortodonciji jer zbog svoje nenametljivosti i prozirnosti ne dovodi u pitanje estetiku osmijeha za vrijeme terapije.

Invisalign alignere dijelimo u četiri kategorije


1

Invisalign Express
do 7 alignera

2

Invisalign Lite
do 14 alignera

3

Invisalign Moderate
do 20 alignera

4

Invisalign Comprehensive
neograničeni broj alignera


Invisalign za djecu

1

Invisalign First
namjenjen djeci s mješovitom denticijom

Iako su metalne bravice dugo godina predstavljale zlatni standard ortodontske terapije, suvremena ortodoncija nudi podjednako učinkovite rezultate upotrebom Invisalign alignera. Pacijent u dogovoru s ortodontom odlučuje koja je za njega najbolja opcija uzimajući u obzir životne navike i želje pacijenta.

Razmišljate o ortodontskoj terapiji s Invisalign udlagama?
Kontaktirajte nas i saznajte jeste li Invisalign kandidat.