Najbolji ortodont u Rijeci, kako odabrati idealnog za sebe?

Vaše povjerenje nam je bitno! Mi smo tu kako bismo svojim znanjem i ekspertizom postavili zdrave temelje ljepoti i funkciji vašeg osmijeha. Uz optimalno posložene ortodontske terapije, vodimo naše pacijente te usmjeravamo njihove osmijehe kako bi uz našu pomoć postali svoja najbolja verzija.Već dugi niz godina kvaliteta našeg pristupa prepoznata je u regiji, ali i na području susjednih zemalja poput Slovenije i Italije.

Preduvjet pružanja ortodontske terapije koja će donijeti vidljive estetske i funkcionalne rezultate jest dugogodišnje iskustvo i kontinuirana edukacija koja doprinosi našoj stručnosti. Dr.med dent. Srđan Marelić, specijalist ortodoncije, kontinuirano praćenje trendova u ortodonciji i stomatologiji smatra obavezom kojoj je posvećen od samih početaka, a to je našim pacijentima ujedno i garancija da će dobiti ono po što su došli - zdrav, skladan i lijep osmijeh.

U Ortodonciji Marelić jako dobro znamo kako osim stručnosti i edukacije postoji onaj bitan moment podrške koji naši pacijenti dodatno cijene. Ljubaznost našeg osoblja koje uključuje doktore dentalne medicine, dentalne asistentice i administratore, te znanje, stručnost i strpljenje dr.med.dent Srđana Marelića, specijalista ortodoncije vrijednosti su kojih se ne odričemo jer znamo koliko pacijentima sigurnost, povjerenje i dobra suradnja u ordinaciji znače.

Ortodontska terapija proces je koji će ovisiti o našoj obostranoj suradnji i povjerenju i zato nam je jako bitno da razumijete procese i protokole koje ćemo koristiti za vrijeme terapije.


Od samog početka vaše terapije vodit ćemo vas jasno i transparentno s željom da vam pružimo potpune informacije o terapiji, njezinom trajanju, te našim i vašim obavezama. Jako nam je bitno da naši pacijenti razumiju procese tijekom ortodontske terapije te da se u našoj ordinaciji osjećaju dobro.


Kada odlučite postati naš pacijent i kada nam poklonite svoje povjerenje, postajemo tim koji će zajedničkim snagama predano raditi kako bi vaš osmijeh učinili boljim i ljepšim.