Prikaz slučaja | Nina R. – DAMON ortodontski aparatić za zube

Aparat za zube DAMON
Prikaz slučaja | Tomislav R. – DAMON aparat za zube
10. veljače 2017.
Fiksni aparatić za zube ili mobilni? Koje je rješenje prihvatljivije?
3. ožujka 2017.
Damon ortodontski aparatic prije i poslije
U ovom prikazu slučaja opisat ćemo tijek terapije u kojoj smo koristili fiksni ortodontski aparatić za zube DAMON, koji je omogućio zdravlje i estetiku osmijeha naše pacijentice.

Pacijent:Dob:Fiksni ortodontski aparatić za zube:

Nina R.

15 godina

DAMON Q, CuNiTi žice, TMA žiceOpis problema

Zbog estetskog problema nesrazmjera u veličini zuba i kostiju, zubi su se pomakli u dva reda te zarotirali i nagnuli kako bi zauzeli manje mjesta u zubnom luku.

Tijek terapije

DAMON ortodontski aparatić za zube i temeljita dijagnostika, omogućili su da terapiju provedemo bez vađenja zuba. Zubne krune nadograđene su jednostavnim bijelim plombama koje su se savršeno uklopile te se izbjeglo brušenje i izrada navlaka za zube. Terapija u kojoj se koristi DAMON aparat za zube, bitno skraćuje proces pomicanja zubi, stoga je cijela terapija trajala manje od 2 godine.

Zaključak

Dr. Marelić i njegov stručni tim ključ su uspjeha naše ordinacije te uspješno rješavaju različite ortodontske slučajeve. Disciplina pacijenta koji nosi DAMON ortodontski aparatić za zube od iznimne je važnosti, a naša Nina pokazala je iznimnu susretljivost i raspoloženost za suradnju koja je vrlo značajan faktor koji doprinosi uspješnosti terapije. Slučaj je riješen bez vađenja zubi, prošireni su zubni lukovi te su sada vidljivi i stražnji zubi. Konačni rezultat je savršen zagriz i vrhunska estetika osmijeha! :)

Ispuni naš upitnik potpuno anonimno i saznaj jesi li i ti kandidat za ortodontsku terapiju!

Pročitaj više o posebnim pogodnostima plaćanja i saznaj zašto je upravo Ortodoncija Marelić pravi izbor za tebe! ?

Pogledajte iskustva naših pacijenata i njihove video testimonijale.
Dr. Marelić
Dr. Marelić
Dr. Srđan Marelić specijalist je ortodoncije i beskrajno je posvećen svakom pojedinom slučaju i pacijentu. Studij stomatologije završio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1999. g. Velika strast za ortodoncijom i želja da svojim pacijentima pruži najbolju moguću uslugu potiče dr. Marelića na kontinuirano usavršavanje i implementaciju najnovijih tehnologija.